Om een domeingebruiker in te stellen als local admin moet u het volgende doen.

Klik eerst op start en klik vervolgens op configuratiescherm.

Als u configuratie scherm heeft geopend klik u vervolgens op accounttype wijzigen.

Vervolgens ziet u weer een nieuw scherm verschijnen genaamd  Gebruikersaccounts

hier klik u op toevoegen (het kan zijn dat u een schermpje te zien krijgt waarbij u zich moet aanmelden als administrator. Vul hier de gevraagde gegevens in.)

Vul bij gebruikersnaam de gebruiker voor de admin rechten in en daarna het domein (zie voorbeeld)
klik vervolgens op volgende.

Nu kunt u kiezen of u de gebruiker local admin maak of local gebruiker we kiezen nu voor administrator en klikken vervolgens op voltooien.

Nu kunt u alles afsluiten.

Om de gebruiker te activeren, moet nog wel het account afgemeld en opnieuw aangemeld worden.
Als u dit gedaan heeft bent u klaar.