Om een domein (dbo-systems.nl) toe te voegen aan het de whitelist ga je als volgt te werk

Maak verbindingen met de exchange server bijvoorbeeld via Remote desktop,
het adres van de server is de eerste 3 letters van uw bedrijf daarna het filiaalnummer, SRV en vervolgens het servernummer. (zie voorbeeld)

log op de server in met de door u bekende gegevens van uw administrator account.

(Voorbeeld)
NSO-Networks\Administrator
Wachtwoord

open vervolgens het Exchange management console

Het kan even duren voor dat deze is opgestart het ziet er als volgt uit als deze is opgestart

Set-ContentFilterConfig -BypassedSenderDomains (gevolg door het domein)

voorbeeld

Set-ContentFilterConfig -BypassedSenderDomains dbo-systems.nl,

Om meerdere domein tegelijkertijd toe te voegen vult u het volgende in.

Set-ContentFilterConfig -BypassedSenderDomains dbo-systems.nl, nso-networks.nl, nsosupport.nl,

Dit eenmaal gedaan ben je klaar.